20131103    Tubantia Spelers Ploeg   004

Joeri Verhaert:

Pluim voor trainer Borglevens

Het zit den Tuub niet echt mee. Ondanks alweer een puike partij,moest stamnummer 64 met het kleinste verschil de duimem leggen voor leider S.K.Wilrijk. En dus geraakt Tubantia maar niet weg van de voorlaatste plaats. "Iedereen vraagt ons wat we daar vanonder staan te doen,maar wat kopen we ermee", vraagt doelman Joeri Verhaert zich af. 

 

Net als de voorbije weken kwam het Borgerhoutse collectief goed voor de dag tegen SK Wilrijk van trainer en ex-ploegmaat Sven Vercammen."Niet dat we veel kansen konden afdwingen,maar onze verdediging heeft op zich heel weinig weggegeven. En dit tegen een ploeg die notabene vijf punten losstaat. Uiteindelijk moest ik me toch één keer gewonnen geven. Spijtig dat het ons weer niets oplevert ",vertelt Verhaert.

Sinds Eddy Borglevens het sportieve roer overnam, is het spel van Tubantia er evenwel opmerkelijk op vooruit gegaan, vindt ook de zoon van voorzitter Ronny Verhaert." Na die waanzinnige slechte match tegen Turk Sport (0-7 verlies, red .)is het beginnen beteren.We zijn de jongste weken redelijk goed bezig,vind ik. Onze trainer verdiend hiervoor een dikke pluim. Alleen spijtig dat de resultaten tegen vallen. Neem nu de forfait nederlaag op Mortsel,waar we compleet onterecht verloren. In de eerste helft was Tubantia veruit de betere ploeg. Mortsel kwam drie keer voor de goal en trof drie keer raak. Logisch dat de kopjes dan naar beneden gaan. Wat Tubantia nodig heeft is een scorende spits. Het bestuur is ermee bezig naar volgend seizoen toe. Zolang maken we er het beste van. Dit is voor Tubantia een overgangsjaar."Toch wel een hele aanpassing voor Joeri Verhaert,die in het voorgaande 'boerenseizoen' weinig werk op te knappen kreeg."Kwalitatief zijn we er op achteruitgegaan,maar de typische vechtlust van Tubantia is noch altijd aanwezig.Met onze mentaliteit gaan we in de terugronde heel wat meer punten pakken,dat kan gewoon niet anders."

T.V.C.                                                           Uit Gazet van Antwerpen .                                                      

Aanvullende gegevens