20140226 Benjamin Ceulemans breekt de ban

 

20131103    Tubantia Spelers Ploeg   010Benjamin Ceulemans breekt de Ban

Na vier maanden vruchteloos wachten mocht Tubantia eindelijk nog eens de zoete smaak van de overwinning proeven. Het elftal van coach Eddy Borglevens behaalde een deugddoende 1-0 zege tegen Racing Emblem. Het was de 21-jarige Benjamin Ceulemans die vlak voor het rustsignaal de ban kon breken.

Het was lang geleden dat we nog eens drie punten konden pakken.De voorbije maanden verloren we bijna altijd met een goal verschil.Het is eindelijk eens omgekeerd, zegt de jonge voorspeler van Tubantia Borgerhout."Ik vond dat we terecht aanspraak konden maken op de zege. Ik vond ons net iets betrer dan Emblem, dat zelden voor gevaar heeft kunnen zorgen.Mijn doelpunt? Dat kwam er na een lange bal van onze rechtsbak Jordy D'Hooge die door een verdediger van Emblem perfect werd doorgekopt. Ik kon op snelheid doorgaan en de 1-0 binnentrappen. Wat ons ook tevreden stemt, is dat we als ploeg eidelijk nog eens de nul konden houden ", benadrukt Ceulemans, die ook volgend seizoen gewoon op post blijft in het Rivierenhofpark.

"Ik voel me goed bij deze club. De trainer en de voorzitter zijn toffe gasten, die hun uiterste best doen voor Tubantia. Natuurlijk hadden we graag sportief wat wat hoger gestaan,maar we wisten op voorhand dat het eenmoeilijk jaar zou worden. De club werkt al volop naar volgend seizoen toe,met heel wat nieuwe spelers", besluit Benjamin Ceulemans.

TVC                                                                                            Uit Gazet Van Antwerpen

Aanvullende gegevens